Kulutusluotto - Luottoa heti

Katso parhaat kulutusluottotarjoukset. Tältä sivulla löydät luotettavimmat ja nopeimmat kulutusluottojen tarjoajat. Luoton saa tilille muutaman minuutin sisällä hakemuksen hyväksymisestä. Vakuudeton kulutusuotto on joutava ja kohtuuhintainen tapa ottaa pientä lainaa tilapäiseen tarpeeseen - unohda kalliit pikavipit! Kulutusluottoja tarjoaa nykyisin hyvin monenkirjava joukko eri yrityksiä aina perinteisistä pankeista pikavippiyhtiöihin.

Risicum Kertalaina kulutusluotto

Lainaa:4000 – 10000 euroa
Kuukausierä:38 - 471 euroa
Laina-aika:36 – 84 kk
Ikäraja:18 v

Risicum Kertalaina lainaa voit hakea suoraan verkkohakemuksella. Lainapäätöksen saat myös välittömästi netissä - ei siis sekuntiakaan epätietoista odottelua.

Risicum Kertalaina lainaan et tarvitse takaajia etkä vakuuksia. Risicum Kertalaina tarjoaa perinteisiä kulutusluottoja, jotka maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Kuukausierän voit joustavasti sovittaa oman maksukykysi mukaan.

Ostosraha kulutusluotto laina

Lainaa:400 – 3000 euroa
Kuukausierä:15 - 286 euroa
Laina-aika:12 – 36 kk
Ikäraja:21 v

Lainapäätös alle 15 minuutissa! Lainapalvelu auki joka päivä klo 8-22

Ostosraha kulutusluotto luottoa haet vaivattomasti nettihakemuksella. Ostosraha kulutusluotto laina on perinteinen kulutusluotto, mutta nopea: rahat maksetaan tilillesi muutamassa minuutissa hakemuksen hyväksymisestä. Lainan saamiseksi ei vaadita takaajia tai vakuuksia.

Vaikka nykyisin tarjolla on yleisesti jopa 1000 euron pikavippejä, on kulutusluotto kuitenkin poikkeuksetta paljon edullisempi keino suurempien hankitojen rahoittamiseen. Kulutusluoton takaisinmaksuajat ovat yleensä pidemmät, puolesta vuodesta aina viiteen vuoteen saakka. Pitkän takaisinmaksuajan ansiosta luotto ei myöskään rasita kuukausittaista taloudenpitoa niin paljon, koska kuukausierät pysyvät kohtuullisina. Laskennalliseen vuosikorkoon takaisinmaksuajalla on myös suuri vaikutus. Kulutusluoton vuosikorot ovatkin yleensä 5-20% luokkaa kun suuremmillakin pikavipeillä ne ovat yleensä satoja prosentteja. Verkosta löytyy nykyisin useita kulutusluottojen tarjoajia. Ennen luoton ottamista kannattaakin tutkia erilaisia kulutusluottojen vertailuja, jotta saa parhaan käsityksen hintatasosta ja eri vaihtoehdoista.

Jos kulutusluotto on tarpeisiisi liian iso, suosittelemme pienemmän lainan tarpeessa vilkaisemaan tätä listaa, josta näet mistä saat pikavipin heti.