Lainaa netistä luotettavasti

Suurempia, vähintään 1000 euron, nettilainoja markkinoi nykyisin jo varsin moni lainantarjoaja. Kuitenkin, vaikka monet palveluista mainostavat tarjoavansa suoraan lainaa netistä verkkohakemuksella, saattaa hakuprosessiin liittyä erilaisia paperin pyörittelyitä mitkä pitkittävät lainansaantia ja luovat siihen epävarmuutta. Tällä sivuilla mainituista palveluista Ostosrahan kautta lainanhaku onnistuu puhtaasti verkossa ja rahat saa tilille parhaimmillaan samana päivänä. Halens Yksityislainastakin verkon kautta saa heti lainapäätöksen, mutta lainaa ei saa tililleen ennen kuin on allekirjoittanut perinteisen kirjepostin kautta lähetettävän lainasopimuksen sekä lähettänyt sen takaisin Halenslainalle.

Isomman lainan hakeminen netistä ei siis ole aina ihan yhtä suoraviivaista kuin pienempien pikavippien. Tämä on tietysti helppo ymmärtää, koska yli 1000 euron lainojen myöntäminen pidemmäksi aikaa on aina luotonantajalle suurempi taloudellinen riski. Siksi lainanhakijasta selvitetään enemmän tietoja kuten tulot, asumismuoto ym. joita pikavippiä haettaessa ei yleensä kysytä. Lisäksi lainanhakijan ei haluta tehdä liian hätiköityjä päätöksiä ja siksi lainasopimusta ei voi suoraan allekirjoittaa verkossa sähköisesti vaan se lähetetään asiakkaalle paperilla tutustuttavaksi ja allekirjoitettavaksi. Kaikesta tästä on tietysti se hyöty, että näin lainantarjoajat voivat tarjota suurempia luottoja selvästi pienemmillä vuosikoroilla kuin nopeasti myönnettäviä pikavippejä. Eli vaikkei nettilainan hakeminen aina olisikaan niin suoraviivaista, ei tästä kannata hermostua, koska loppujen lopuksi hyötyjänä on lainanhakija itse.

Halens Yksityislaina

Lainaa:100 – 3000 euroa
Kuukausierä:10 - 288 euroa
Laina-aika:12 - 60 kk
Todellinen vuosikorko:alk. 30 %
Ikäraja:22 v
Avauspalkkio:0 euroa

Halens Yksityislainaa voit hakea suoraan verkkohakemuksella. Lainapäätöksen saat myös välittömästi netissä - ei siis sekuntiakaan epätietoista odottelua.

Halens Yksityislainaan et tarvitse takaajia etkä vakuuksia. Kuukausierän voit joustavasti sovittaa omaan maksukykyysi: kaikkiin luottoihin on valittavana viisi eri maksuaikataulua yhden ja viiden vuoden väliltä.

Palveluiden vertaaminen keskenään saattaa vain välillä aiheuttaa todellisia harmaita hiuksia, koska esimerkiksi lainojen kulujen ilmoittamisessa on hyvin monenkirjavia periaatteita. Periaatteessa todellisen vuosikoron pitäisi kertoa suoraan kahden samansuuruisen ja laina-ajaltaan yhtenevän lainan väliltä kumpi tulee edullisemmaksi. Tämäkään ei välttämättä aina kuitenkaan pidä paikkaansa, koska esimerkiksi erilaiset avauspalkkiot, jotka vähennetään suoraan lainasummasta, vääristävät tuloksia. Jos toisessa lainassa avauspalkkio vähennetään lainasummasta ja toisessa ei, eivät nämä lainat enää itse asiassa ole keskenään samansuuruisia, koska asiakkaan tilille maksettavat summat eivät ole samat.

Avauspalkkioiden kanssa kannattaa siksi olla muutenkin tarkkana. Jos tarvitset tasan 2000 euron lainaa ja otat sen palvelusta, joka perii avauspalkkion vähentämällä sen suoraan lainasummasta, et saakaan tilillesi koko 2000 euroa vaan vähemmän - esimerkiksi 1900 euroa, jos avauspalkkio on 100 euroa.

Ostosraha-laina

Lainaa:400 – 2500 euroa
Kuukausierä:66 - 461 euroa
Laina-aika:2 - 18 kk
Todellinen vuosikorko:alk. 26,14 %
Ikäraja:21 vuotta
Avauspalkkio:0 euroa

Ostosraha-lainaa haet vaivattomasti nettihakemuksella. Laina maksetaan tilillesi muutamassa minuutissa hakemuksen hyväksymisestä. Lainan saamiseksi ei vaadita takaajia tai vakuuksia.